Over ons

PALLAS bouwt een veilige en ultramoderne productiefaciliteit die 's werelds toonaangevende producent van radio-isotopen voor nucleaire medicijnen zal worden en die onderzoek naar nucleaire technologie mogelijk zal maken. PALLAS is ervan overtuigd een essentiële bijdrage te leveren aan de nucleaire geneeskunde en nucleair onderzoek en is de toekomstige maatstaf voor de ontwikkelingen op dit gebied.

Missie 1

  • De missie van PALLAS is unieke oplossingen bieden voor nucleaire medicijnen en onderzoek. Daarvoor hebben wij een veilige en state-of-the-art productiefaciliteit voor ogen, welke 's werelds grootste producent van medische isotopen voor radiofarmaceutische producten zal zijn en een spil in medisch nucleair onderzoek.

Veiligheidsdoelstelling

  • PALLAS zorgt ervoor dat mens en milieu altijd worden beschermd tegen schadelijke effecten van ioniserende straling en beroeps- en industriële gevaren.

Kernwaarden

  • Zorg. We zorgen voor gezondheid en welzijn, veiligheid, beveiliging en het milieu.
  • Betrouwbaarheid. We handelen oprecht en professioneel en komen onze beloftes na.
  • Uitmuntendheid. We zetten onze unieke kennis en ervaring in ten behoeve van de samenleving.
  • Verbonden samenwerking. We inventariseren de belangen van interne en relevante externe stakeholders en dragen bij aan de optimale invulling van deze belangen.

Per dag zijn 30.000 patiënten afhankelijk van de productie van medische radio-isotopen in het Noord-Hollandse Petten. Nederland is daarmee een mondiale topproducent.

Productie medische isotopen

Waarmee kunnen we u verder helpen?

Nature landscape