Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Zoeken in het nieuwsarchief? Gebruik dan onderstaand zoekformulier.

Online marktconsultaties realisatie PALLAS-reactor

30 september 2021

Op 27 september heeft PALLAS online marktconsultaties georganiseerd. Tijdens twee webinars hebben NRG-PALLAS en ICHOS een nadere toelichting gegeven aan potentiële contractors op de stand van zaken van het PALLAS-project en de scope en context van de projecten die, in de toekomst, naar de markt worden gebracht.

Lees verder

PALLAS in beeld editie 4

20 september 2021

Met gepaste trots presenteren we de vierde editie van PALLAS in beeld. Met deze publicatie willen wij onze belanghebbenden en andere geïnteresseerden informeren over de werkzaamheden van en door Stichting Voorbereiding Pallas-reactor. Wij hechten veel waarde aan dialoog en open communicatie met alle belanghebbenden rond de PALLAS-reactor. Dat was ook de reden voor de publicatie van PALLAS in beeld. In deze uitgave schetsen we niet alleen de voortgang die we in de afgelopen periode boekten maar geven we ook het woord aan uiteenlopende belanghebbenden.

Lees verder

Leveringszekerheid in de ’European Radioisotope Valley’

29 juli 2021

Op 19 mei 2021 organiseerden de Europese Commissie en het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid een bijeenkomst voor de EU-lidstaten over de zekerheid van de voorziening van de EU met medische radio-isotopen voor de bestrijding van kanker en de rol van het PALLAS-project.

Lees verder