Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Zoeken in het nieuwsarchief? Gebruik dan onderstaand zoekformulier.

Aanmelden webinar ‘Architectuur PALLAS-gebouwen’

15 januari 2021

Het is eindelijk zover: het ontwerp van de nieuwe PALLAS-reactor en de bijbehorende gebouwen is gereed! Graag delen wij de ontwerpen en vertellen we het verhaal achter het ontwerp van de gebouwen.

Op donderdag 21 januari van 19:30 – 20:30 uur presenteren Stichting Voorbereiding Pallas-reactor (PALLAS) en ICHOS de architectuur van de nieuwe gebouwen van PALLAS. Het ontwerp van de gebouwen is uniek op een bijzondere locatie in de duinen op de Energy & Health Campus in Petten.

Lees verder

PALLAS architectuur: uniek ontwerp op een unieke locatie

14 januari 2021

Stichting Voorbereiding Pallas-reactor (PALLAS) en bouwconsortium ICHOS maken vandaag de architectuur van de nieuwe gebouwen van PALLAS bekend. Het ontwerp van de gebouwen is uniek op een bijzondere locatie in de duinen op de Energy & Health Campus in Petten.

Lees verder

NRG en PALLAS willen samen verder als één organisatie

14 januari 2021

Stichting NRG en Stichting Voorbereiding Pallas-reactor (PALLAS) willen samen verder als één organisatie. Dit heeft Bertholt Leeftink, CEO NRG/PALLAS vandaag bekendgemaakt tijdens een nieuwjaarstoespraak. Het voorstel voor de nieuwe organisatie wordt dit voorjaar verder uitgewerkt. “Door de krachten te bundelen kunnen we grote stappen zetten in de ontwikkeling en productie van nucleaire medicijnen voor diagnostiek en behandeling van patiënten met levensbedreigende ziekten. Hiervoor hebben wij een state-of-the art infrastructuur nodig, die op dit moment in voorbereiding is,” aldus Bertholt Leeftink.

Lees verder