Werken bij PALLAS

Over PALLAS

Op de Energy & Health Campus in de duinen van Petten, op slechts 60 km van Amsterdam, wordt een nieuwe nucleaire faciliteit gebouwd. Je kunt deel uitmaken van het team dat verantwoordelijk is voor deze nieuwbouw, maar ook van de grootste nucleaire organisatie van Nederland. Met meer dan 60 jaar ervaring en collega’s uit meer dan 20 landen. Never a dull moment en eindeloze mogelijkheden om te leren, te groeien en te ontwikkelen.

Dagelijks zijn 30.000 patiënten afhankelijk van medische isotopen uit Petten. Momenteel worden deze geproduceerd in de Hoge Flux Reactor (HFR). Om de leveringszekerheid in de toekomst te garanderen, worden nu voorbereidingen getroffen voor de bouw van de PALLAS-reactor en de realisatie van het Nuclear Health Centre. Met de bouw van een nieuwe reactor kunnen patiënten weer voor vele tientallen jaren worden geholpen en wordt bijgedragen aan het onderzoek naar een CO2-vrije energievoorziening.

Uitgelichte vacatures

Senior Nuclear Safety and PSA Engineer

Alkmaar
Safety Demonstration

IT Junior Project Manager

Alkmaar
Information Technology / Information Management

3 kernwaarden van PALLAS

  • VEILIG We dragen zorg voor gezondheid, welzijn en omgeving. Veiligheid is een gewoonte in ons dagelijks werk.
  • BETROUWBAAR We zijn (nucleaire) professionals, trots op onze unieke expertise en operationele excellentie.
  • ONDERNEMEND We creëren een inspirerende omgeving voor mensen met passie. We werken samen met onze klanten en partners.